Ivan Herceg se ukrasio titulom najvećeg zavodnika na našoj sceni, no skroman glumac koji je danas proslavio 30. rođendan ne smatra se zavodnikom. Ipak mnoge bi mu pripadnice ljepšeg spola rado čestitale poljupcem!

Okruglu brojku u rođendanskom kalendaru Ivan Herceg je obilježio radno na zagrebačkom Jarunu, no produkcija mu je ipak priredila malo iznenađenje.

Uz čestitke i dobre želje, zasladili su se uz tortu i poruku 'Sretan 30. rođendan, Kapetane!'. Od glumačke ekipe prva mu je čestitala Jana Milić, glumačka partnerica koja tumači ulogu Jemenke Leile u Larinom izboru.

>> Ivan Herceg: Tako zgodan na vjenčanju!

>> Tko će pokušati zasjeniti Ivana Hercega?

Glumca Ivana Hercega često spajaju s mnogih zgodnim glumicama na hrvatskoj sceni. Povezivali su ga s kolegicom iz 'Larinog izbora' Doris Pinčić, zatim s Jelenom Perčin, Tatjanom Jurić, Nives Čanović, ali i s Milom Elegović.

Navodno je ovaj zgodni glumac još uvijek slobodan, a na pitanja o svojoj zaljubljenosti uvijek odgovara 'Dopustite mu da takve emocije zadržim za sebe', piše Story.

Ipak priznao je što ga to najviše privlači kod djevojaka: 'Cura me može osvojiti humorom, inteligencijom, otvorenošću.' Osim toga otkrio je i da 'bi mogao prijeći preko preljuba, no da nastoji ne razmišljati da će mu se to i dogoditi'.

Dok se još uvijek pretpostavlja s kojom od zgodnih glumica će proslaviti rođendan, za svoju kolegicu Doris rekao je da 'je draga, mlada djevojka iznimnog talenta te da uživa surađivati s njom'.

Ipak Herceg je nedavno izjavio da mu je lakše glumiti scene seksa kada između njega i partnerice postoji kemija.
Do tada uživajte u njihovoj kemiji na malim ekranima u 'Larinom izboru'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju