Omiljena serija 'Najbolje godine' donosi nova iznenađenja. Kako godina ide kraju stvari u Dragošju se zahuktavaju, a na redu su velike promjene koje će izazvati lik opasnog i zloglasnog nasilnika kojeg je utjelovio Ivan Herceg

Na završetku godine selo Dragošje će doživjeti velike promjene. U njega će stići glumica Jelena Peričin koja će utjeloviti Dunju, prelijepu djevojku koja zajedno sa svojim bratom Goranom (Ivan Pašalić) bježi iz Bosne od tamošnjeg lokalnog nasilnika Dina.

Privlačnog i zloglasnog Dina utjelovit će glumac Ivan Herceg čiji je životni cilj učiniti Dunju svojom ženom. U Dragošju će se Dunja na prvi pogled zaljubiti u Ranka, no njihove ljubavne planove poremetit će opaki Dino koji ne preže ni pred čim kako bi pridobio srce žene svog života.

Dunjinu obitelj i Dina povezuje jedno, a to je otplata duga. Dunjin otac Branko, bio je sklon kockanju te se zadužio kod Dina. Nakon njegove smrti baka Katarina je preuzela dug, a Dino je u tome pronašao savršenu priliku da prisili Dunju na brak.

O NOVIM LIKOVIMA
Dunja (Jelena Perčin)
Dunja je Daničina rođakinja iz Bosne koja je kao i Danica grofovskog podrijetla. Prelijepa Dunja je završila srednju školu, a zbog materijalne situacije svoje obitelji nije otišla na fakultet. Racionalna je i ponosna djevojka koja je već dulje vrijeme na meti seoskog mangupa Dina čije udvaranje stalno odbija. Nakon što shvati da se mora udati za Dina kako bi otplatila obiteljski dug, Dunja zajedno s bratom bježi u Dragošje. Tamo će se ova ljepotica strastveno zaljubiti u Ranka, no njenoj sreći uskoro će doći kraj, kada će Dino pronaći put do Dragošja.

>> Jelena Perčin progovorila o gubitku prijateljice

Dino (Ivan Herceg)
Privlačan i opasan, Dino se od malena divio ljudima koji znaju uspjeti na brzinu. Tako je i sebi zacrtao da će postati 'netko'. Od trenutka kada je odradio svoj prvi sumnjivi posao krenula je uzlazna putanja njegove zarade te je od sitnog švercera postao glavni čovjek u regiji za krijumčarenje. Dino sve postiže na silu, no jedino što nikako ne može pridobiti je Dunja. S obzirom da je oduvijek zaljubljen u nju, Dino više od svega želi da ga ona voli zbog njegovih vrlina. S ogromnim egom te mišljenja kako je zgodan i sposoban, Dino je uvjeren kako će jednog dana Dunju učiniti svojom ženom. Nakon što Dunja pobjegne od njegovih ucjena u Dragošje, Dino će je pronaći te siliti na brak. U njegove planove uplest će se Ranko koji će zarobiti ono što Dino najviše želi - Dunjino srce.

Katarina (Lena Politeo)
Dunjina baka je preuzela brigu o Dunji i bratu Goranu nakon smrti njihove majke Marije. Katarina je iz grofovske obitelji, a dokaz toga je prsten na Dunjinoj ruci koji na sebi ima grb njihove plemićke obitelji. Sa svojom kćeri Danicom Katarina nije pričala više od trideset godina, a sada se nada kako će upravo njena kći ponuditi slamku spasa njenim unucima. Nakon što se njeni unuci zapute prema Dragošju Katarina odlazi u selo te se pokušava pomiriti sa svojom davno izgubljenom kćeri Danicom.

Goran (Ivan Pašalić)
Goran je Dunjin brat. Bez majke je ostao kao mala beba, jer je umrla na njegovu porodu. Ne podnosi Dina ni njegovo uznemiravanje Dunje. Nakon što Dino na silu želi poljubiti Dunju, Goran stane u obranu svoje sestre te tako počnu veliki problemi. Tada će Goran zajedno sa sestrom pobjeći u Dragošje, no njihov spas će biti kratak, jer uskoro za njima stiže i zloglasni Dino.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju