Već proglašena najgore odjevenom osobom od strane udruge za zaštiti životinja PETA-e, Jennifer Lopez nastavlja i dalje njegovati svoj modni izričaj upotpunjen raskošnim krznenim kaputima i jaknama

Nakon što je nastupila u TV showu 'Saturday Night live' i pokazala svoju snalažljivost i u komičnim skečevima, pjevačica Jennifer Lopez pokušala se neopaženo iskrasti na stražnji izlaz.

No, gdje je diva, tu si u paparazzi koje je J.Lo sa smiješkom pozdravila dok ju je kroz nastalu gužvu vodio njezin suprug Marc Anrthony.

S obzirom na oštru njujoršku zimu, J.Lo nije pokazala tijelo u kakvoj uskoj ili kratkoj haljini koja će naglasiti njezine raskošne obline, već raskošnu krznenu jaknu.

Jennifer Lopez: 'Muškarci su me varali'

Upravo njezina ljubav prema krznu dovela ju je na listu najgore odjevenih osoba na listi udruge za zaštitu životinja PETA-e koja ju je prigodno i prozvala 'Jenny iz mesnice'.

J.Lo i Catherine Zeta-Jones su cure iz mesnice

Luksuzom opsjednuta Jennifer očito ne mari na takve kritike, jer s ponosom pokazuje svaki krzneni trofej garderobe koja na sebi sigurno nema etiketu 'cruelty free'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju