Jennifer Lopez započela je promotivnu turneju svoga filma 'The Back-Up Plan'. Ako je suditi po prvim koracima na crvenom tepihu, njezin novi filmski hit čeka blistavi uspjeh

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez krenula je u promociju filma 'The Back Up Plan' u kojem glumi solo ženu koja se zaljubi istog dana kada sazna da je ostala trudna putem umjetne oplodnje.

Kako je romantična komedija filmski žanr u kojem se ova lijepa Latina jako dobro snalazi, odlučila ga se što čvršće držati i odustati od pokušaja uplovljavanja u neke ozbiljnije filmske vode.

Američka premijera filma održana u Hollywoodu privukla je poveći broj filmskih zvijezda, no niti jedna od njih nije uspjela zasjeniti glavnu glumicu J.Lo. Jenniferin modni izbor bio proslavljeno ime Gianfranco Ferre mini haljina izrađena od srebrnih niti.

Njezini obli bokovi i zavodljiva stražnjica došli su do izražaja, dok su grudi i bez grudnjaka izgledale privlačno i nimalo neprimjereno.

>> Jennifer, zar nije bilo druge haljine?

>> J. Lo kao grčka božica

Bez obzira što mislili o njezinoj glumi ili glazbi mora se priznati da Jennifer (gotovo) uvijek zna kako skrenuti pozornost na sebe i svoje najbolje adute.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju