Latino diva i žena koja se okitila titulom najljepše na svijetu Jennifer Lopez kao partnera u svom novom spotu odabrala je zgodnog Kubanca Wiliama Levyja kojeg su mediji prozvali dvojnikom Brada Pitta. Dva savršena tijela te spot snimljen na atraktivnim lokacijama plaže Xcacel garancija su još jednog uspjeha J.Lo

Zanosni glumac kojeg će gledatelji Nove TV ponovno moći pratiti u telenoveli ‘Pobjeda ljubavi’ trenutno snima spot s velikom pop zvijezdom Jennifer Lopez.

>> Turski Brad Pitt počeo lomiti srca Hrvatica!

Pjevačica je u mladom kubanskom glumcu očito prepoznala idealnu osobu za njezin novi spot ‘I’M Into You'. Wiliam Levi i najljepše žena svijeta snimaju video spot na ‘rajskoj’ rivijeri Maya, točnije na plaži Xcacel koja je poznatija pod nazivom ‘svetište moru’.

Dok obožavatelji Levyja nestrpljivo čekaju premijeru novog spota Jennifer Lopez, ovog kubanskog glumca mogu početi pratiti u novoj telenoveli ‘Pobjeda ljubavi’ gdje Wiliam glumi šarmantnog Maxa, a njegovu partnericu će odigrati prelijepa Maite Peroni.

>> Tko je na listi najljepših na svijetu?

>> J.Lo pronašla još jedan razlog da pokaže noge

Ovo nije prva suradnja dvoje mladih glumaca. Naime Wiliam i Maite su glumili u seriji ‘Oprezno s anđelom’ te tako osvojili srca gledatelja diljem svijeta. ‘Pobjedu ljubavi’ gledatelji prate od 14. travnja na Novoj TV, a zanimljiv je podatak kako ova telenovela još nije završila sa svojim snimanjem u Meksiku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju