Ima 40 godina, muža, dvoje djece, karijeru i ikona je stila, i sigurna u jedno - ne želi se odreći odličnog izgleda i seksi oblina na koje je ponosna. A sve joj to ide od ruke jer je J.Lo

Jennifer Lopez ne planira usporiti svoj ritam i želi ostvariti snove i uživati u strastima koje joj donosi život.

Navršila je 40-u, a bez šminke izgleda odlično, a ista riječ se može upotrijebiti za gotovo svaku fotografiju na kojoj pokazuje koliko njezine obline dobro nose gotovo sve što odjene. To je i pokazala u travanjskom izdanju magazina Redbook.

J.Lo je oduvijek vjerovala u bajke, a jednu i živi!

'Odlična stvar koja se dogodi kada napuniš 40-u je da konačno osjetiš koliko životnog iskustva imaš i što želiš napraviti sa životom. Shvatiš i koliko toga nisi znao s 20 i 30 godina', poručila je Jennifer.

Odlučna u svemu što radi takva je i kao mama, svoje dvogodišnje blizance Maxa i Emmu vodi svuda sa sobom, a kada kaže da mogu uzeti samo jedan slatkiš dnevno, ona to i misli.

'Majčinstvo me promijenilo na bolje i uistinu sam odrasla. No iako su dijelovi mene drugačiji, ja sam još uvijek ona cura iz Bronxa s velikim snovima', rekla je J. Lo.

Majčinstvo i posao su dvije stvari čiji balans nikada neće ostvariti do kraja, no svakim danom je sve bliže cilju, priznala je u razgovoru za magazin Redbook i dodala kako je suprug Marc Anthony razlog zbog kojeg je sve puno lakše i jednostavnije.

'On je taj koji sprečava raspad sistema', rekla je Jennifer.

Zaposlena mama je snimila prvi film nakon trogodišnje pauze 'The Back Up Plan', na ljeto izlazi i njezin novi album 'Love, a razmišlja i o turneji.

'Važno mi je da uživam u onome što radim i da me to usrećuje. Djeca i posao me čine sretnom', priznala je i dodala kako iako joj je uloga mame ona najvažnije ne odustaje od glume i glazbe.

'Scenarij filma The Back Up Plan me oduševio na prvu, a uz to obožavam romantične komedije. Postoji nešto u njima zbog čega se, kada ih gledam osjećam kao ta djevojka koja živi u bajci. 'Oduvijek sam vjerovala u bajke', rekla je J.Lo.

>> Jennifer Lopez: 'Muškarci su me varali'

>> FOTO: Ukrajinci Photoshopom unakazili J.Lo

Jennifer je otkrila i kako je znala da je njezin suprug Marc Anthony onaj pravi.

'Različite ljude možeš voljeti na različite načine, no to je drugačije od onoga što neku osobu čini partnerom za cijeli život', rekla je i pojasnila kako njih dvoje dijele čaroliju koja ih tjera da jedan zbog drugoga budu bolje osobe.

To je ono što svaka žena mora pokušati pronaći, a nije baš lako, poručila je Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju