Svaka glumica nastoji svoje tijelo održavati u najboljoj formi, no taj je zadatak do profesionalne razine ispunila Jane Fonda zaslužna za nastanak aerobika u 80-ima. U svojoj 73. godini i dalje je fizički aktivna unatoč umjetnom kuku i izgleda kao da joj je godina rođenja pomaknuta barem za 30 godina

U novom broju magazina 'Harper's Bazaar' dobitnica dvije nagrade Oscar i fitness guru zbog kojeg se na milijune žena širom svijeta i danas bavi aerobikom, otvoreno je progovorila o nedostatku samopouzdanja tijekom života i karijere.

>> Hit haljina koja ne podnosi donje rublje

'Nisam bila sretna od puberteta do svoje 50-te godine. Bilo mi je potrebno puno vremena da se prihvatim nakavu kakvu jesam. Nije lako imati bulimiju sa četredeset godina, jer što si stariji sve je teže podnosiš' priznala je glumica koja je utjelovala 'Barbarellu', seks simbola čiji status je jednako kultni kao i u 60-ima kada je snimljen.

>>FOTO: Top 6 najljepših tijela iznad 60

'Oporavak je trajao dugo. Imala sam karijeru, obitelj dobivala sam nagrade, bavila sam se humanitarnim radom. I danas svježbam, ali ne radim iskorake jer imam umjetni kuk' dodaje.
'Svjesna sam da imam tanke ruke i ne pokazujem tako lako golu kožu. Uvijek se nastojim odjevati tako da pokažem svoje najbolje adute, struk i stražnjicu' priznala je Jane Fonda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju