Zvijezda sapunica, Janko Popović-Volarić u svom najnovijem intervjuu u magazinu 'Globus' otkriva činjenice iz privatnog života koje je do sada ljubomorno čuvao kao dio svoje intime

Janko Popović Volarić u glumu je krenuo tek u 22. godini, nakon što je radio kao grafičar u Vjesniku te nakon što je pao na primjenom ispitu za kameru na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Slučajan susrert u klubu 'Močvara' bio je presudan za njegovu glumačku karijeru.

Djetinjstvo Janka Popovića Volarića, piše 'Globus', bilo je miljama daleko od konvencionalnog, mirnog odrastanja. Roditelji su mu se rastali kada su mu bile dvije godine.

Otac je bio nepopravljiv boem koji je zbog svog burnog načina života - tulumarenja, alkohola, besanih noći - teško obolio i umro kad je Janko bio u osjetljivoj adolescentskoj dobi. Zbog očeve prerane smrti prošao je mučnu i tešku fazu u kojoj je bio prisiljen naglo odrasti.

Na njegovo naglo sazrijevanje utjecalo je i očinstvo u osamnaestoj godini kada je dobio sina Davida.

'Da mi David s 18 godina dođe s istom pričom. Ubio bih ga, izmlatio kao psa, i izbacio iz kuće' kroz šalu danas komentira Janko.

Sve tajne vjenčanja Jelena i Janka

Janko se raspričao o tome kako je sa 22 godine počeo razmišljati o glumi, kada je vlastite sumnje imala njegova majka Gordana.

Janko Popović Volarić: 'Pokušao bih oprostiti nevjeru'

'Kad sam joj dosta ustrašeno počeo tumačiti kako sam upoznao jednog glumca i kako je taj susret bio važan za mene, pomislila je da joj govorim o malo većoj promjeni od želje za promjenom zanimanja. Pitala me jesam li sad u vezi s tim čovjekom i jesam li otkrio da sam homoseksualac. Gluma joj je tada bila samo manji šok i primila je to mirno i s olakšanjem' prisjeća se Janko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju