Domaća manekenka s inozemnom karijerom Jasmina Hdaga stigla je u Hrvatsku kako bi produžila putovnicu te uživala u hrani i glamuru na hrvatski način

Svjetski poznati fotograf hrvatskih korjena Andrea Klarin na istraskom je rtu Kamenjak snimio editorial za domaći modni magazin u sklopu Photodaysa održanih u Rovinju.

Klarin koji je radio s velikim imenima poput Valentina i Louboutina snimao je i za Vogue, a u Istri se uz odlično obavljen posao i zabavljao.

Mnoga poznata imena uživala su na Crvenom otoku koji se pokazao kao odlična lokacija za glamurozne partyje, a među poznatim se licima našla i manekenka Jasmina Hdaga.

Odlično raspoložena Jasmina skoknula je u Hrvatsku ravno iz Pariza kako bi produžila putovnicu te uživala u domaćoj hrani.

'Super, domaća hrana, ribice, uživam', rekla je manekenka Jasmina Hdaga koja je stigla iz Pariza kako bi produžila putovnicu.

Naša najpoznatija galeristica koja je cijeli život radila u Londonu, Helena Srakočić otkrila je kako su najveći kolekcionari rock zvijezde, Elton John, Mick Jagger te Sara Ferguson.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju