Nakon što je izazvala zazubice ženskog dijela populacije svojim odgovorom da dan najviše voli završiti u krevetu s Bradom, Angie se ovih dana suočila s neugodnim medijskim prepucavanjem zbog redateljskog prvijenca U zemlji krvi i meda. Glumica je odgovorila kako su njezine namjere čiste te se na dodjeli Guild nagrada pojavila u još jednom sjajnom izdanju

Na dodjeli 23. Annual Producers Guild Award nagrada održanih na Beverly Hillsu Angelina se pojavila u društvu Brada Pitta. U dugoj haljini visokog proreza ukrašenoj čipkom koju potpisuje dizajner Michael Kors gotovo da je ponovila sjajno izdanje s dodjele Zlatnog globusa.

Lijepa glumica koja u posljednje vrijeme preferira raspuštenu kosnu ukrašenu velikim loknama koju je popularizirala Catherine Middleton naglasila je kako je za njezin odličan i zdravi izgled zaslužna briga o zdravlju i tijelu.

Priznala je kako je prije nego je zasnovala obitelj živjela na kavi, cigaretama i slatkišima, no to se promijenilo.

'Zdravlje mi je važno, a pogotovo zdravo starenje i briga o tijelu jer želim biti tu kada se rode moji unuci', rekla je 36 godina stara glumica.

>> Očaravajuće lijepa Angelina Jolie

Iako su se mediji u regiji obrušili na njen film 'U zemlji krvi i meda', Angelina je pokupila sve pohvale u Americi. ''Mislim da je važno raditi s pravim razlogom tako da kada ljudi kažu nešto i protiv tebe, ili protiv onoga što su možda mislili o tvom radu, važno je ići hrabro naprijed znajući da su tvoje namjere čiste', rekla je Angelina suptilno se osvrnuvši na kritike.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju