Nakon što je izazvala zazubice ženskog dijela populacije svojim odgovorom da dan najviše voli završiti u krevetu s Bradom, Angie se ovih dana suočila s neugodnim medijskim prepucavanjem zbog redateljskog prvijenca U zemlji krvi i meda. Glumica je odgovorila kako su njezine namjere čiste te se na dodjeli Guild nagrada pojavila u još jednom sjajnom izdanju

Na dodjeli 23. Annual Producers Guild Award nagrada održanih na Beverly Hillsu Angelina se pojavila u društvu Brada Pitta. U dugoj haljini visokog proreza ukrašenoj čipkom koju potpisuje dizajner Michael Kors gotovo da je ponovila sjajno izdanje s dodjele Zlatnog globusa.

Lijepa glumica koja u posljednje vrijeme preferira raspuštenu kosnu ukrašenu velikim loknama koju je popularizirala Catherine Middleton naglasila je kako je za njezin odličan i zdravi izgled zaslužna briga o zdravlju i tijelu.

Priznala je kako je prije nego je zasnovala obitelj živjela na kavi, cigaretama i slatkišima, no to se promijenilo.

'Zdravlje mi je važno, a pogotovo zdravo starenje i briga o tijelu jer želim biti tu kada se rode moji unuci', rekla je 36 godina stara glumica.

>> Očaravajuće lijepa Angelina Jolie

Iako su se mediji u regiji obrušili na njen film 'U zemlji krvi i meda', Angelina je pokupila sve pohvale u Americi. ''Mislim da je važno raditi s pravim razlogom tako da kada ljudi kažu nešto i protiv tebe, ili protiv onoga što su možda mislili o tvom radu, važno je ići hrabro naprijed znajući da su tvoje namjere čiste', rekla je Angelina suptilno se osvrnuvši na kritike.