Najveći interes oko vjenčanja princa Williama i Kate Middleton još uvijek izaziva vjenčanica koja se sigurno čuva pod ključem, dok su svi uključeni u njezino dizajniranje pod strogim zavjetom šutnje. Nove informacije su ipak iscurile u javnost i tvrde kako je u njezinom stvaranju sudjelovala sama mladenka

Kate Middleton kratko je vrijeme radila u modnom lancu 'Jigsaw' gdje je radila u odjelu modnih dodataka. To je još jedan dokaz koji potvrđuje njezin interes za modu i komplimente za besprijekoran stil.

Upravo je zato navodno buduća princeza odlučila sudjelovati u dizajniranju svoje vjenčanice koju će izraditi dizajnerica Sophie Cranston, vlasnica jeftine modne marke 'Libelula'.

Već je nakon zaruka osmislila vjenčanicu inspiriranu renesansom, povijesnim razdobljem kojeg je u sklopu studija povijesti umjetnosti studirala u Firenci.

>> Otkrivena vjenčana frizura Kate Middleton

>> Kako će izgledati vjenčane štikle Kate Middleton

Haljina boje slonovače s biserima umjesto gumbi te 10 metara dugačkim šlepom posveta je vjenčanici kakvu je imala Lady Diana, no s puno manje volana i dramatičnosti kojom je odisala nekadašnja princeza.

KRALJEVSKO VJENČANJE NA DNEVNIK.HR-u I DOMA TV-u
Vjenčanje princa Williama i njegove odabranice Kate Middleton u londonskoj Westminsterskoj opatiji pratit će cijeli svijet, a ovaj spektakl donose izravno i portal Dnevnik.hr i Zadovoljna.hr te kanal Doma TV. Višesatni specijal 29. travnja s početkom u 11.30 sati s brojnim uključivanjima uređivat će Ivana Ivančić, a uživo voditi Martina Podgorski i Dorijan Elezović. Posjetitelji naših portala moći će i prije samog vjenčanja pratiti sve popratne događaje, informirati se o povijesti kraljevske obitelji, saznati tko će sve biti na vjenčanju, tko je tko u kraljevskoj obitelji te pogledati bogate fotogalerije. U kraljevski opremljenom studiju ovog spektakla uz voditelje Martinu i Dorijana na Doma TV-u bit će i utjecajni gosti komentatori iz područja povijesti, sociologije i mode kao i poznavatelji kraljevskih i londonskih prilika te blogeri sa svojim komentarima. Iz Londona će se uživo uključivati reporterka Kristina Tešija, a svoj sud o kraljevskom meniju dat će i žiri Masterchefa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju