Nakon što se poigrao s britanskom princezom Catherine Middleton, magazin Tatler je ukrasio i fotografiju njezine sestre Pippe. I dok je Kate bila lice s naslovnice u stilu Andyja Warhola, Pippa se smješka okružena cvijećem, a njezinom je osmijehu teško konkurirati

Magazin Tatler je za naslovnicu odabrao crno-bijelu Pippinu fotografiju snimljenu na kraljevskom vjenčanju. Njezin osmijeh krasi cvijeće u šarenim bojama, a obje sestre se sada mogu pohvaliti šarenim naslovnicama. No baš kao i na vjenčanju kada su mnogi umjesto u princezu gledali djeverušu Pippu u haljini Alexandera McQueena, naslovnica na kojoj je u prvom planu njezin osmijeh privlačnija je od one na kojoj se uredništvo poigralo zaručničkom fotografijom princeze.

>> Pippa nadmašila vojvotkinju Kate

>> Ima li Pippa samo tri para cipela?

>> Sva izdanja lijepe Pippe Middleton

Catherine je bila lice s naslovnice u veljači i to u stilu Andyja Warhola, a šest mjeseci kasnije je mjesto prepustila mlađoj i sve popularnijoj Pippi. I dok uživa u mirnom kraljevskom životu sa suprugom, Pippa uživa u slavi koju joj je osigurala starija sestra.

Osim svojim stilskim igrama Pippa puni medije i ljubavnim životom, a vezu s dečkom Alexom Loudonom pokušat će spasiti na romantičnom ljetovanju na otoku Mustique.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju