Mladi i talentirani kreativci iz različitih kulturno-umjetničkih područja jučer su okupirali zagrebački Kvart na Converse Block partyju, velikom tšarenom tulumu koji se prvi put održao u Hrvatskoj

Zagreb je tako stao uz bok ostalim svjetskim gradovima u kojima se održava ovaj jedinstveni događaj na kojem urbani umjetnici imaju priliku pokazati svoje vještine i pritom se odlično zabaviti. Spoj zabave, performansa i radionica pokazao se uspješnim receptom, a tulum je kulminirao energičnim nastupom poznate grupe Elemental.

>> 5 komada odjeće koje morate izbaciti iz ormara

U prvom dijelu Block party-ja mladi talenti pokazali su svoje vještine; natjecanje u skate trikovima, grafiterski show, hip hop nastupi i DJ podizali su atmosferu na tulumu. Nakon uvodnog Hang out dijela tulum se nastavio u pozitivnoj atmosferi, a za kraj je grupa Elemental oduševila prisutne.

Converse Block party privukao je ljude iz različitih kulturno-umjetničkih područja, a među njima su se našli i svestrana Ella Dvornik, voditeljica Jana Fabijanić, pjevačica Lana Klingor i mnogi drugi koji su se oduševili ovim zanimljivim i inovativnim party konceptom.

Converse Block Party događaj je koji se organizira na svim kontinentima, a inspiriran je tulumima u kvartovima Brooklyna i Bronxa te mu je glavna karakteristika spoj ulične umjetnosti i glazbe. Nekada su se zatvarali čitavi kvartovi u New York-u, a jučer je Kvart postao prava street art zona!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju