Poznata pjevačica Jelena Rozga ovih je dana snimila svoje prve scene, a već ovog tjedna gledatelji Nove TV imaju je priliku vidjeti u telenoveli 'Pod sretnom zvijezdom'

'Lijepo mi je i ugodno bilo na setu, u društvu glumaca i ekipe serije 'Pod sretnom zvijezdom'. Svi su me oduševili, jako su ljubazni i dragi, pa mi nije bio problem odmah se opustiti. Od prije već poznajem Milu Elegović i svog sugrađanina Roberta Kurbašu, a ugodno iznenađenje su mi i glumice Mirna Medaković, Linda Begonja i Sandra Lončarić Tankosić',
Jelena je nahvalila cijelu ekipu, a za Ranka Zidarića i Aleksandra Srećkovića, glumce s kojima u seriji igra scene, kaže da su izuzetno zabavni, pravi džentlmeni i šarmeri.

'Puno su mi olakšali', rekla je Jelena koju ćemo ususret zagrebačkom koncertu prvi put vidjeti već 13. travnja i to u društvu glumca Ranka Zidarića.'

Divna je i ugodna osoba, prije svega spontana i zna se šaliti. Bez problema i bez puno ponavljanja smo snimili zajedničku scenu', izjavio je Ranko Zidarić koji u seriji igra lik Martina koji će prvi imati priliku susresti pjevačicu zamijenivši ju u slučajnom susretu sa svojom ljubavnicom.

Osim toga Jelena će se pojaviti uskoro i u sceni u društvu Mikija kojeg u seriji glumi Aleksandar Srečković. Šokirana činjenicom da ju Miki ne prepoznaje Jelena će izreći rečenicu koju je vjerojatno u stvarnom životu malo kad morala upotrijebiti: 'Vi stvarno ne znate tko sam ja?'.

>> VIDEO: Jelena Rozga u svjetlucavom i kratkom

>> Jelena Rozga: Svježi izgled za radnu subotu

Takvih situacija imala je i privatno: 'Dešava se to i dan danas. Ne moraju svi znati tko sam ja', izjavila je za IN magazin koji je posjetio set serije te u današnjem izdanju donosi razgovor s Jelenom.

Jelena će se u 'Pod sretnom zvijezdom' pojaviti u cameo ulozi, a jednako kako je ona oduševljena s glumcima iz serije i oni sami su za popularnu pjevačicu imali samo riječi hvale.

Cijelu ekipu oduševila je svojom spontanošću i vedrinom kojom zrači, te su se glumci odmah sprijateljili s njom. Pjevačica je s lakoćom odigrala sve svoje scene, pa joj producenti serije poručuju da ako ikad poželi slobodno može zaplivati i glumačkim vodama.

Prva epizoda s Jelenom Rozgom bit će na programu Nove TV u srijedu, 13. travnja u 18.10 sati, a gledatelji će u epizodama u kojima se pojavljuje Jelena moći uživati i u četvrtak, 14. te petak, 15. travnja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju