Promocija dječjeg romana Vjekoslave Huljić bio je dovoljan razlog da Jelena Rozga provede ugodnu večer u društvu prijatelja. Umjesto kratke dizajnerske kreacije omiljenog modnog dvojca ELFS pjevačica je odabrala ležernu kombinaciju u nježnim pastelnim bojama

Promocija romana održana je u prostorima gradske knjižnice Marka Marulića u Splitu, a nova kraljica estrade svojim je dolaskom podržala prijateljicu i autoricu velikog broja njezinih hitova.

Roman Vjekoslave Huljić 'Moj tata je lud za mnom' prema mjestu radnje smješten je u Split i donosi priču o junaku kakovog dječja čitateljska populacija najviše voli – negativnom.

No kako ovi romani moraju imati i didaktičnu crtu Srećko, glavni lik ovoga romana, naravno doživjet će preobrazbu i postati, možda ne baš uzorna, no svakako bolja osoba.

>> Jelena Rozga: Ljepotica u kratkim haljinama

>> Jelena Rozga briljirala kao glumica

Vjekoslava Huljić ovaj put piše o životu tinejdžera u Splitu te nizu događaja koji tinejdžera navode da promijeni svoj stav prema životu. Roman se bavi svakodnevnim odnosima u obitelji, školi i susjedstvu, dakle životu kojim živi svaki tinejdžer i u kojima treba pronalaziti uzore za vlastiti, bolji, napredak.

Vjekoslava Huljić je autorica četiri knjige za djecu: knjige bajki i priča 'Čampro' (2000.) i 'Lonac za čarolije' (2007.), te romana za djecu 'Maksove šumotvorine' (2002.) i 'Oči u oči s nebom' (2003.). Objavila je i zbirku pjesama 'Jutrooki' (1986.).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju