Scenaristica, spisateljica i kolumnistica Jelena Veljača odlučila je s javnosti podijeliti najskrivenije tajne privatnog života. Smatra se kukavicom, ne voli napise o svom privatnom životu i trenutno ne želi postati majkom

Bivša glumica, scenaristica, spisateljica i kolumnistica Jelena Veljača svojom pojavom u javnosti izaziva podijeljene reakcije, no jedno je istina - u njezinom životu, kako privatnom tako i poslovnom, ne postoji sredina.

Njezine kolumne postale su vrlo čitane, a kako sama priznaje u intervjuu za časopis 'Story', u svemu želi imati potpunu kontrolu, iako smatra kako joj fali hrabrosti.

'Za sebe mislim kako sam grozna kukavica i papak, iako moji najbliži govore kako su moji poslovni pothvati vrlo hrabri kao i ženski problemi koje obrađujem u kolumnama, ali meni se to čini prirodnim i bilo bi nepošteno da muljam i lažem', izjavila je friško udata Jelena koja svojom pojavom te modnim ukusom plijeni medijsku pažnju.

Veljača se osvrnula i na interes javnosti prema njezinom privatnom životu za koji smatra kako je izmišljen od strane medija te da je sigurna kako ljude ne zanima gdje i s kim je popila kavu, nego novinari jednostavno nemaju o čemu pisati, što je jako ljuti.

>> Jelena Veljača na Štefanje pred oltarom

>> Lijepa Jelena napokon pokazala dekolte

Jelena se dotakla i svojih osjećaja priznajući da je teška i komplicirana osoba te da ju je njezin suprug Janko Popović Volarić uspio pripitomiti.

Ljubav joj je uvijek na prvom mjestu, ne vidi se sretnom u samačkom životu, ali priznaje i da u ljubavi nikad ne daje 100 posto.

Na pitanje razmišlja li o majčinstvu Veljača je dala zanimljiv odgovor: 'Nekada sam mislila kako je sebično zbog nekih svojih ciljeva u životu ne postati majkom, no danas mislim potpuno suprotno; sebično je postati majkom zbog nekih svojih ili tuđih ciljeva'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju