Jennifer Aniston u novom je broju časopisa 'Harper's Bazaar' otkrila tajne svoje mladolikosti Vježbanje i pravilna prehrana, bez uskraćivanja najdraže hrane, razlog su zbog kojeg ova 40 godina stara glumica izgleda kao da joj je 30

Glumica Jennifer Aniston osim što putuje svijetom promovirajući svoj novi film 'Lovac na glave', daje i intervjue u kojima govori kako održava svoj izgled i kako je biti žena u Hollywoodu.

'Posljednjih pet godina za mene je bilo kao proljetno čišćenje. I sad je vrijeme za moj preporod' mudro je rekla Jennifer.
Dodala je kako botoks za nju do sada nije bila opcija pomoću koje će održavati mladoliki izgled.

'Mogla bih ubrizgati botoks, jer bore se svakog dana sve više produbljuju, ali one jednostavno govore o mom životu. Jedem jako zdravo i redovito vježbam, ali si isto tako priuštim nešto kada to želim. Ne izgladnjujem se ekstremnim mjerama, i nitko mi ne može oduzeti moju kavu ili čašu vina dnevno zato jer bi me to dotuklo. Moj savjet bi glasio: prestanite jesti sranja svaki dan' otvoreno je dodala glumica.

Jennifer se osvrnula i na svoje kolegice u Hollywoodu kojima se divi.

'Sviđa mi se kako režira Drew Barrymore. To je svojevrsni preporod za nju, i volim kada ona, kao i svi ostali, žive za sadašnjost. Ne volim kada se ljudi osvrnu za svojim životom i zažale za stvarima koje nisu napravili. Tako se ja sada osjećam u životu. A trebam li reći koliko mi je sjajna Demi Moore? Koje ona piće pije da je tako cool?' dodala je glumica.

>> Haljina s kojom Aniston vraća staru slavu

>> Prvi modni promašaj Jennifer Aniston


Aniston je trenutno u Španjolskoj gdje uz obaveze koje nosi promoviranje filma našla vremena i za dobru zabavu te je u lokalnom restoranu na oduševljenje prisutnih učila plesati flamenko.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju