Spekulacije o povratku Brada Pitta svojoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston ne jenjavaju. No, najnoviji holivudski tračevi govore plavokosa 'prijateljica' idealnog partnera traži preko agencije

Dok se zahuktava sapunica oko odnosa i mogućeg prekida veze između Brada Pitta i Angeline Jolie, procurila je informacija kako se Jennifer Aniston ne vraća svojoj bivšoj ljubavi. Spremna je biti njegovo rame za plakanje, ali ništa više od toga.

Jennifer napokon želi pronaći idealnog muškarca koji će joj biti vjeran. Spremna je platiti i milijune dolara ne bi li to postigla

Ona je svoju potragu za savršenim muškarcem odlučila okončati učlanjenjem u agenciju za traženje partnera. No, to nije jedna od onih agencija koji se oglašavaju po lokalnim oglasnicima, već Kellleher Interational za čiju je članarinu potrebno izdvojiti šesteroznamenkasti iznos.

Jennifer Aniston otkrila svoju tajnu

'Jennifer napokon želi pronaći idealnog muškarca koji će joj biti vjeran. Spremna je platiti i milijune dolara ne bi li to postigla. Ono što vam sa sigurnošću mogu reći jest da Brada neće primiti natrag niti da je moli na koljenima' rekao je izvor blizak glumici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju