Glumica Jennifer Garner uspješno usklađuje život holivudske glumice i majke. Ipak njezine dvije kćeri Violet i Seraphina su glavne glumice u filmu u kojem svakodnevno igraju važnu ulogu

Nakon rođenja druge djevojčice Seraphine Rose Jennifer je naglo izgubila kilograme i tako se pridružila holivudskim mamama koje kao da se natječu koja će prije uskočiti u staru odjeću.

Mnogi su je proglasili premršavom, no glumica se na to ne obazire već se i dalje pridržava rigoroznih dijeta.

Mnogi su je proglasili premršavom, no glumica se na to ne obazire već se i dalje pridržava rigoroznih dijeta i predanog vježbanja od kojih ne želi odustati iako su nakupljeni kilogrami već odavno otopljeni.

No kao i kod svake mame, najboljom se vježbom pokazalo vrijeme u kojem trčkara za trogodišnjom Violet i desetomjesećnom Seraphinom Rose. Tri ljepotice vrijeme najradije provode u parku, a odlično raspoloženje ponekad zna prekinuti nesmotrenost djevojčica.

Sablasno mršavi izgled Jennifer Garner

Jennifer Garner: 'Bila sam debela i ružna'

Jennifer je tada prisiljena podignuti glas i napraviti pokoju grimasu kako bi curama pokazala da je i tijekom igre potrebno biti itekako oprezan.

'Život s Benom i curama ponekad zn abiti kaotičan, no u dobrom smislu', rekla je Jennifer te dodala kako se ponekad osjeća kao da ima desetero djece.

'Nakon rođenja drugog djetea bila sam uvjerena kako imam sve pod kontrolom, no ubrzo sam shvatila da sve moram ispočetka', rekla je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju