Iako je uvijek tvrdila kako je zadovoljna svojim oblinama, Oscarovka Jennifer Hudson, nakon nekog vremena izbivanja, vratila se čak 25 kilograma lakša! Osim toga postala je glasnogovornica udruge 'Pazi na kilažu'

Glumica koja je glumila uz bok Beyonce u filmu Dreamgirls za kojeg je dobila i Oscara, te uz Sarah Jessicu Parker u filmu Seks i Grad, koji joj je donio planetarnu slavu, Jennifer Hudson nakon 6 mjeseci lakša je 25 kilograma!

Na kuru je krenula odmah nakon poroda sina u kolovozu prošle godine, a on ju je i potakao na zdraviji život.

Jennifer Hudson je u šest mjeseci smršavjela 25 kilograma!

'Toliko puta u životu navučete se na uistinu loše navike, loše prehrambene navike, a ja želim svom sinu dati pravi primjer, kako bi odabrao prave puteve u životu', rekla j eglumica.

Holivudske glumice često pritišću kako bi bile što mršavije i time što bolje prodale film. Hudson kaže da taj presing nije postojao u njenom slučaju.

'Ja sam se osjećala ugodno ma koliko kilograma imala, ma koji broj nosila, tako da nikada nisam osjećala presing da moram biti veličina 36 ili 34. Ja to nisam, niti ću ikada biti. Zato nisam nikada htjela biti onakva kakva Hollywood kaže da bi trebala biti', naglasila je.

Iako se u modu cijelo vrijeme pokušavaju ubaciti obline, na što modni svijet odlučno odmahuje glavom, Hudson tvrdi da treba njegovati zdrav izgled.

Zato je i postala glasnogovornica poznate američke udruge 'Pazi na kilažu', koja savjetuje ljude pri pretilosti. Osim gubljenja kilograma Hudson je radila i na novom albumu, jednu je pjesmu posvetila svom sinu.

Novi izgled dobor će joj doći i za novi film o bivšoj ženi Nelsona Mandele, poznatoj afričkoj političarki i zagovarateljici ženskih prava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju