Sažaljevanje zbog propale veze smije trajati maksimalno 72 sata. To je jedan od savjeta glumice Jennifer Love Hewitt. Ponukana brojnim propalim vezama glumica je napisala knjigu o svojim iskustvima

31-godišnja glumica Jennifer Love Hewitt nedavno je po tko zna koji put prekinula vezu. Odmah nakon toga promijenila je i imidž.

Pročitala sam naslov 'Odrezala je tog momka iz svoje kose' i pomislila lukav naslov. Ali ne, ošišala sam se zato što sam to htjela', rekla je Jennifer.

Otkad je napunila 15 godina njezin ljubavni život povlači se po medijima. Upravo je to jedan od razloga zašto je odlučila napisati knjigu koju je maštovito nazvala 'Dan kada sam upucala Kupida - Ime mi je Jennifer Love Hewit i ovisna sam o ljubavi'.

Od svake osobe s kojom sam bila nešto sam naučila, rekla je glumica.

'Osjetila sam da je sve što su pisali o meni zapravo samo njihovo mišljenje, njihova projekcija onog što se događa u mom privatnom životu. I kada dam intervju nekom magazinu, sve što kažem često ne bude korišteno u istom kontekstu u kojem je rečeno', pojasnila je razlog zbog kojeg je odlučila ispričati svoju stranu priče.

Jennifer u knjizi piše o vlastitom iskustvu, te dijeli savjete. Uvjerila se, kaže, da muškarci nikada neće prestati gledati druge žene, a naučila je i da se nakon prekida smije patiti samo 72 sata, nakon toga treba nastaviti sa životom.

'Mislim da sam i ponavljala pogreške u vezama, ali definitivno neću reći da žalim zbog neke veze. Od svake osobe s kojom sam bila nešto sam naučila, rekla je glumica.

Ovom knjigom Jennifer želi pokazati da i slavne muče iste brige kao i sve ostale. Iako je popularna glumica i ima milijune, ljubav ne može kupiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju