Oskarovski crveni tepih je iza nas, no pravi je trenutak za provjeru jesu li svi uspjeli u želji da budu najljepši i najzapaženiji. Odricanja su bila velika, a mnoge celebrity dame su zablistale, no J. Lo će Oscare pamtiti po modnom gafu

Sebična i razmažena zvijezda, kao ju mnogi opisuju sigurno nije uspjela zadržati osmijeh na licu kada je shvatila da je glamurozna Armani Privé haljina gotovo ista poput one istog dizajnera koju je za izlazak na crveni tepih odabrala puno mlađa kolegica Amanda Seyfried.

Oscar je događaj za koji se celebrityji pripremaju čitave godine, a dizjaneri dobro znaju kome i zašto nude koju haljinu.

Blijedo ružićasta balska haljina s dubokim prorezom i naborima na prvi pogled izgleda isto kao i pastelna haljina s velikim naborima, no bez izreza. Obje haljine potpisuje isti dizajner, a dvije dame se dan nakon dodjela Oscara spominju kao najveće modne gubitnice.

Oscar je događaj za koji se celebrityji pripremaju čitave godine, a dizjaneri dobro znaju kome i zašto nude koju haljinu. I dok će mlada glumica Amanda Seyfried brzo i lako zaboraviti ovaj modni gaf, temperamentna Jennifer Lopez će vjerojatno svoje nezadovoljstvo iskaliti na dizajneru i timu modnih stručnjaka koji su se brinuli za njezin look na najvažnijem događaju godine.

Tko je pogodio, a tko promašio na oskarovskom crvenom tepihu?

Dekolte Hilary Swank zasjenio pobjednike

Na Vanity Fair partyju koji se svake godine održava nakon dodjela Oscara Jennifer Lopez se pojavila u dugoj i uskoj crnoj haljini i s kosom svezanom u konjski rep. Promjena looka je vjerojatno isplanirana unaprijed, no nakon modnog gafa joj je itekako dobro došla. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju