Zbog promocije svog novog filma 'The Killer Inside Me' Jessica Alba posljednjih nekoliko dana provodi u gradu francuskoj prijestolnici. Uhvaćena foto-objektivom u vožnji biciklom, Jessica je izgledala kao u potpunosti prilagođena Parižanka

Jessica Alba jedna je od onih glumica kojoj nije problem beskonačno dugo pozirati na crvenom tepihu, družiti se s fanovima te prihvatuti paparazze kao dio svoje svakodnevice.

Osim što je u stopu prate u Hollywoodu, slijede je i u Parizu gdje trenutno promovira svoj novi film 'The Killer Inside Me'. Slobodno vrijeme u francuskoj prijestolnici ne troši u šopingu po najvećim modnim i kozmetičkim luksuznim trgovinama, već upijajući njegovu bezvremensku ljepotu.

Kako bi se uklopila među stanovnike ove metropole, okanila se hodanja ili vožnje taksijem te je iznajmila bicikl koji se pokazao kao idealno prijevozno sredstvo u užurbanoj ljetnoj vrevi.

>> Jessica Alba: Moglo je to bolje!

>> FOTO: Jessica Alba kao slatka lutkica

U trendi mini kombinezonu i gladijatoricama, sa skupljenom kosom i sunčanim naočalama izgledala je svježe i šarmantno, baš onako kako zamišljamo elagancijom opisivane Parižanke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju