Niti Jessica Alba nije uspjela odoljeti Twitteromaniji te je svoje fanove i tim putem odlučila obavještavati o novostima u svom privatnom i poslovnom životu

Jedna od glavnih glumica u novom kino-hitu 'Dan zaljubljenih', Jessica Alba, nakon premijere u Londonu vratila se u svoj dom u Los Angelesu gdje provodi vrijeme između promoviranja filmova sa svojom obitelji.

Tako su se ona i njezina kćerkica Honor fotografirale, te je ponosna majka slike 20 mjeseci stare djevojčice stavila na svoj Twitter profil.

Jessica Alba: 'Nikada se neću riješiti celulita'

Ispod prve na kojoj je Honor s naočalama za odrasle Alba je napisala 'Moja kćerkica slatka kao šećer', dok je ispod druge fotografije usnimljene u dvorištu dodala 'najslađa valentinovska fotografija'.

Iva Šarić i Jessica Alba imaju iste cipele

Osim što je mlada glumica sretna u privatnom životu, i u poslovnom smislu joj itekako cvjetaju ruže. Film 'Dan zaljubljenih' u kojem glumi zajedno s Ashtonom Kutcherom, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Juliom Roberts, Jamiejem Foxxom, Queen Latifahom i Jessicom Biel u prvom vikendu prikazivanja zaradio je 52 milijuna dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju