Glumica Jessica Alba je nebrojeno puta dokazala kako ima stila kada je odjevanje u pitanju, no i najboljima se dogodi greška. Iako u uskim trapericama izgleda dobro, morala je stisnuti zube jer su se hlače pokazale preuskima za hodanje

Glumica koju paparazzi prate u stopu nikako se ne može naviknuti na njihovu prisutnost jer se pred tolikim kamerama osjeća kao gola.

Ne pada joj na pamet prigovarati protiv toga jer je svjesna da bi tada bila prava gadura, no osjećaj koji fotografi izazivaju u njoj je sličan onome što osjeća kada snima seksi scene.

>> Jessica Alba: 'Nikada se neću riješiti celulita'

>> Jessica Alba: Uopće nisam seksi!

Jessica je jedna od holivudskih glumica koje shvaćaju da je svaki segment njezinog život zanimljiv, pa čak ni svoju djevojčicu Honor Marie ne skriva u prisustvu fotografa. To je jednostavno nešto što ide u paketu sa slavom!

Modno osvještenoj ljepotici koja je uvijek pravo osveženje crvenih tepiha omakla se sitna greškica prilikom odjevanja, pa se uvukla u preuske traperice koje su joj zadale male probleme prilikom hodanja. Paparazzima je to naravno bilo itekako zanimljivo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju