Ashton Kutcher i Jessica Alba igraju zaljubljeni par u filmu 'Dan zaljubljenih'. No iako su posljednjih mjeseci najviše vremena proveli zajedno, Valentinovo će provesti svaki sa svojim životnim partnerom

Jessica Alba i Ashton Kutcher prošetali su crvenim tepihom na londonskoj premijeri filma 'Dan zaljubljenih'. U stopu ih je pratila i Demi Moore koja je odjenula crno bijelu haljinu i smrzla se baš kao i Jessica u kariranoj Pradinoj haljini bez rukava i neobičnim plavim cipelama Miu Miu koje neodoljivo podsjećaju na Borosane. Bez obzira na niske temperature obj eje glumice grijala ljubav, dok se Ashton zaogrnuo toplim kaputom i šalom.

Iva Šarić i Jessica Alba imaju iste cipele!

'Zaljubljenost je nešto što ne planiraš,dogodi se u trenutku. No u tom razdoblju drugu osobu u koju si zaljubljen stavljaš na prvo mjesto, ispred sebe', rekao je Ashton Kutcher.

Glumac koji je u vezi s Demi Moore rekao je da se on osjeća sretno te da je zaljubljen u svoju suprugu.

'Pokušavam razveseliti supruga različitim stvarima, no pritom mi je važno da nisam sebična i da je ono što radim prvenstveno zbog njega', rekla je Jessica Alba.

Ovog Valentinova će ga iznenaditi večerom koju će sama pripremiti, a najviše ju veseli što će cijeli dan provesti u društvu obitelji, supruga Casha Warrena i kćerkice Honor Marie koje će ljubiti i grliti cijeli dan.

Ashton je poslao poruku svim slobodnim korisnicima Twittera putem kojeg on i njegova supruga komuniciraju s fanovima, a nerijetko i jedan s drugim.

'Budite diskretni, ne stavljajte svoje golišave fotografije na Twitter, to nije mjesto gdje ćete nekoga pokupiti', rekao je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju