Jessica Simpson u svojoj tv emisiji putuje svijetom i istražuje koliko kultura utječe na ljepotu. Priznala je kako su ta iskustva puno utjecala na nju i kako njezine fotografije retuširaju prije objave jer ima sala

Žene su oduvijek trpjele za ljepotu. Tretmani kojima se podvrgavaju često imaju stravične posljedice. Poznata ljepotica Jessica Simpson u svom tv showu putuje svijetom i istražuje koliko kultura utječe na ljepotu.

Iako se i sama podvrgavala raznim kozmetičkim tretmanima, pjevačica je promijenila mišljenje nakon što je na Tajlandu upoznala rituale koji su je šokirali.

Razni dijelovi svijeta imaju drukčiji kriterij ljepote. Dok zapad lijepim smatra preplanulu kožu, na Tajlandu svi vjeruju da će izgledati lijepo ako izbjeljuju kožu.

Pjevačica Jessica Simpson u svojoj televizijskoj emisiji otkriva tehnike uljepšavanja koje se koriste u raznim dijelovima svijeta. I sama je koristila neke od preparata.

'Dali su mi da popijem kravlji urin za detoksikaciju, a i dobar je za kožu. Odmah sam povratila', opisala je jedno iskustvo.

U Burmi se lijepim smatraju dugi vratovi pa žene od rane dobi nose prstenove kojim ga izdužuju. Godinama se broj prstenova povećava. Ukras koji nose može za njih biti i poguban jer kada bi skinule prstenove vrat bi im se slomio.

Jessica Simpson i 15 kilograma viška

Jessica Simpson uzvraća udarac

'Ja ne izgledam ovako kako me prikazuju na naslovnici. Retuširali su me i kada pogledam tu naslovnicu zapitam se zar tako trebam izgledati? Imam malo sala ispod ruke, no što bih s tim trebala učiniti?

Jessicini kilogrami dugo su bili glava tema tabloida, no pjevačica je oštro uzvratila kako je zadovoljna svojom težinom. Dijelovi svijeta koje je vidjela i žene s kojima je razgovarala otvorile su joj oči- uvidjela je, kako kaže, da cijena ljepote zaista može biti prevelika.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju