Pjevačica Jessica Simpson se zaručila za dečka i bivšeg reprezentativca američkog nogometa Erica Johnsona i to samo dva tjedna kaon što je njezin bivši suprug Nick Lachey objavio zaruke

Glasnogovornice Jessice Simpson, Lauren Auslander i Cindi Berger potvrdile su da se pjevačica zaručila za dečka i bivšeg reprezentativca američkog nogometa Erica Johnsona s kojim je u vezi od svibnja ove godine.

Obavijest o njezinim zarukama došla je naglo i samo dva tjedna nakon što je vijest o svojim zarukama s Vanessom Minnillo objavio njezin bivši suprug Nick Lachey.

Trideset godina stara pjevačica i godinu dana stariji Johnson još uvijek nisu objavili točan datum vjenčanja niti detalje kako će vjenčanje izgledati.

>> Jessica Simpson: Seksi i kao bucka

Jessica je i sama potvrdila zaruke i to pred okupljenima na susretu podrške ženama oboljelima od raka dojke u Los Angelesu.

'Rak dojke je za mene vrlo osobna stvar, jer su obje moje bake oboljele od raka dojke. Jedna je još uvijek pored mene, a druga koju smatram jednom od najčvršćih žena na svijetu nažalost nije. Tu sam kako bi podržala sve žene s tim problemom te u čast baki koja se hrabro borila s bolešću', rekla je pjevačica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju