Jeste li hrabre? Jeste li slobodnog duha? Volite li šokirati? I najbitnije, volite li pink boju? Ako ste odgovorili 'Da' bar na neka od ovih pitanja onda je portal DjevojackaVecer.hr kao stvoren za vas

DjevojackaVecer.hr je portal za hrabre cure, koji objedinjuje svu ponudu aktivnosti i rekvizita koji su vam potrebni za proslavu savršene djevojačke večeri.

Djevojačku večer priređuje kuma budućoj mladenki i mora se pobrinuti da sve protekne u najboljem mogućem redu. Klopa, cuga, torte u obliku hm…, veseli koktelčići, zabavne igre, policajac koji to možda i nije, limuzine…, sve su to detalji na koje je potrebno misliti prilikom organizacije djevojačke večeri. Ako se prvi put upuštate u organizaciju sigurno vas muče mnogobrojna pitanja.

Od sada sve ideje možete pronaći na web stranici DjevojackaVecer.hr, koja brojnim mladenkama i kumama olakšava organizaciju djevojačkih večeri, i predstavlja raznovrsnu ponudu artikala u web shopu poput igara, tijara, poklona, zečjih uši, dicky slamki, zamjenskih muževa, rajf vražica, lenti i brojnih drugih cool dodataka.

Vlasnica portala kaže kako su hrvatske kume i mladenke vrlo kreativne, čak do te mjere da nadmašuju svoje zapadne slavljenice, a pogotovo je raduje da vrlo dobro prihvaćaju i malo otkačeniji i provokativniji način zabave koji portal DjevojackaVecer.hr promovira. Stoga u Hrvatskoj više nije neuobičajena scena vidjeti hrpu cura sa tijarama i lentama kako za djevojačku tulumare po hrvatskim klubovima.

Zato cure naše drage, opustite se, uživajte, šokirajte i prepustite se zabavnoj strani vjenčanja. Bitni ste vi – DjevojackaVecer.hr je tu samo da vam zaigra maštu!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju