Ne postoje cure koje nam bolje mogu opisati što je prijateljstvo, na njih nismo ljubomorne zato što imaju ormare pune dizajnerske odjeće, no imale bi im štošta za reći kad su u pitanju muškarci. Od 14. ožujka rezervirajte svaku večer u 21.45 za ženski party i ne zaboravite koktele jer na scenu stupa 'Seks i grad'

Četiri ultimativne trendi žene vraćaju se na male ekrane u iskrenom, otvorenom i komičnom pogledu na seks, veze i životu u New Yorku. Uživajte u samo ženskom druženju od 14. ožujka u 21.45 na Doma TV.

Serija je snimljena prema knjizi Candace Bushnell, a za kostimografiju koja je pretvorila četiri prijateljice u modne ovisnice zaslužna je Patricia Field.

>> 5 razloga zbog kojih trebate pogledati 'Seks i grad 2'

>> Zbog starenja glumica ubrzano se snima 'Seks i grad 3'

Serija je osvojila 7 Emmyja, 8 Zlatnih globusa te nagrade gotovo svih udruga – redatelj, scenarista, audio stručnjaka, dizajnera i mnogobrojne nominacije kroz šest godina prikazivanja.

Seks i grad je stvorio ovisnost kod žena diljem svijeta, a četiri cure postale su sinonim za prijateljstvo, dobru zabavu, zajednički šoping i potragu za savršenim muškarcem.

Jedna je od najpopularnijih svjetskih serija zbog koje je uvedena turistička tura lokacijama u New Yorku na kojima su snimani kadrovi serije.

Ženska svjetska publika poludjela je za muškarcem glavne junakinje Carrie, Facom i Mr. Big je postao sinonim za neprežaljenog muškarca.

Carrie je promovirala Mahnolo Blahnik cipele i lansirala ih u modnu orbitu.

Sve trendsetterice i fashionistice počele su piti koktele, a Cosmopolitan je postao imperativ.

Iako se u seriji većinom radi o seksu, glavna junakinja Carrie nikad se nije pojavila razodjevena, dok su ostale tri prijateljice pokazale gotovo sve što imaju za pokazati.

Sarah Jessica Parker postala je najfotografiranija žena svijeta čiji su stil kopirali svi editoriali.

Chick lit došao je na listu bestsellera.

Za malobrojne koji još ne znaju...

Carrie Bradshaw je njujorška novinarka koja svoja opažanja o ljubavi i strasti objavljuje u kolumni 'Seks i grad'. Inspiracije joj nedostaje, jer sve što mora jest naćuliti uši dok joj se povjeravaju prijateljice ili prepričati svoj posljednji izlazak.

Uz nju su Samantha, vamp PR-ovka koja je na samačkoj sceni vidjela i isprobala sve, galeristica Charlotte koja još vjeruje da ljubav pobjeđuje sve i cinična Miranda, odvjetnica u velikoj tvrtki kojoj je najmanje do romance. Tema za Carriene kolumne je i Faca, zgodni i misteriozni tajkun koji joj uvijek ubrza otkucaje srca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju