Jennifer Lopez je proslavila 42. Rođendan, a kao i obično izgledala je prelijepo. Kad su joj donijeli tortu, počela je pjevati. Bila je vrlo sretna. Cijelo se društvo odlično zabavilo, ostali su još dugo nakon što se restoran zatvorio

Nakon što se razišla od supruga Marca Anthonyja, Jennifer Lopez opet živi punim plućima. Šopingom i raskošnom večerom pjevačica je u nedjelju proslavila 42. rođendan u Miamiju.

Među društvom od 16 gostiju bile su i Jenniferina majka, sestra, menadžer i stilist. Slavljenica ih je počastila večerom u talijanskom restoranu Scarpetta gdje su, između ostalog, uživali u špagetima s rajčicom i bosiljkom, raviolima i palenti.

'Jennifer je izgledala prelijepo. Kad su joj donijeli tortu, počela je pjevati. Bila je vrlo sretna. Cijelo se društvo odlično zabavilo, ostali su još dugo nakon što se restoran zatvorio', otkrio je neimenovani izvor časopisu People.

Popodne istoga dana pjevačica je provela u šopingu kupujući odjeću za svoje trogodišnje blizance Emmu i Maxa, a sebe je počastila komadima iz Hermesa, Dolce & Gabbane, Valentina i Puccija.

>> Jesu li obline J.Lo preveliki izazov za muškarce?

>> Jennifer Lopez: Noge bez grama celulita

Ponovno slobodna Lopez proslavu rođendana počela je još u petak kada je svoju obitelj i prijatelje odvela na bazen, a poslije i na ručak u  restoran 'Wine Cellar of the Forge' gdje je često objedovala s uskoro bivšim suprugom.(Agencija VLM)

Film 'Na granici' u kojem ulogu hrabre novinarke tumači Jennifer Lopez pogledajte na našem novom portalu OYO.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju