Ovu godinu sigurno ćemo pamtiti po kraljevskim vjenčanjima. Nakon Kate Middleton i Charlene Wittstock koje su se iz pučanki pretvorile u princeze pred oltar će sa svojim zaručnikom stati i Zara Phillips, unuka britanske kraljice Elizabete II. Za koktel povodom vjenčanja Kate je reciklirala haljinu i ukrala svu pažnju!

Unuka britanske kraljice Elizabete II. u bračnu luku uplovit će sa svojim dugogodišnjim dečkom. Uspješna jahačica i njezin budući suprug, ragbijaška zvijezda Mike Tindall zaručili su se mjesec dana nakon Williama i Kate.

Iako i Zara pripada kraljevskoj obitelji, njezino će vjenčanje biti puno skromnije od onog u kojem su uživali William i Kate te cijeli svijet. Zavjete će izreći na privatnoj ceremoniji u Edinburškoj crkvi s obitelji i bliskim prijateljima, a vjenčanju će prisustvovati njezini rođaci Williama, Kate i Harry.

>> Krenite na dijetu koja je prepolovila Kate Middleton

>> Bizarno: Vojvotkinja Kate ostala bez struka

Kraljevski par pojavio se i na koktelu koji su Zara i Mike priredili za svoje goste dan prije važnog događanja, a britanska princeza Kate odmah je ukrala svu pažnju. U jednostavnoj zelenoj haljini koju potpisuje Diane Von Furstenberg Kate je izgledala elegantno, a svojim je osmijehom još jednom podsjetila zašto je omiljena  princeza.

Kate reciklirala haljinu!

Jedna od njezinih vrlina je svakako i skromnost, osim što rado nosi odjeću iz lanaca komercijalne odjeće, Kate dizajnerske haljine iz svoje garderobe odijeva ponovno. Zelenu koktel haljinu s remenom u istoj boji nosila je i tijekom posjeta Americi, na primanju održanom za kraljevski par u Kaliforniji.

Uz još uvijek jako zaljubljene mladence na koktelu su uživali i princ Harry te princeze Beatrice i Eugeniea.

'Crna ovca' kraljevske obitelji

Iako je Zara u ranoj mladosti bila 'crna ovca' kraljevske obitelji s godinama se smirila i krenula majčinim stopama, ostvarivši vrlo uspješnu karijeru u preponskom jahanju. Prije pet godina osvojila je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj te ju je BBC proglasio najboljom sportašicom. Njezin budući također ima zavidnu sportsku karijeru - 32-godišnji Mike Tindall kapetan je engleske ragbijaške momčadi.

>> Je li Charlene ipak (ne)zadovoljna supruga?

Na zahtjev Zarine majke, Anne Zara i njezina djeca neće zadržati kraljevske titule.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju