Za razliku od nove princeze Monaka, Charlene koja uz svog princa ne izgleda baš sretno, britanska princeza Catherine jednostavno blista. Kraljevski par uživa u službenoj turneji po Kanadi. U Montrealu je Kate pokazala da se odlično snalazi u kuhinji, a nije joj bilo teško ni uhvatiti se lopate

Kraljevski par je svoju turneju po Kanadi nakon Ottawe nastavio i Montrealu gdje su posjetili prestižnu školu kuhanje i okušali se u spravljanju ukusnih recepata. I dok je William odmah shvatio kako je bolje da izbjegava kuhinju, njegova supruga se hrabro primila u koštac sa svim izazovima i pokazala se vrlo spretnom u spravljanju hrane i borbe s jastozima.

>> Sve bolja i bolja Kate: 5 različitih kombinacija u 24 sata

>> Charlene vs. Catherine: Tko će kome ugroziti poziciju?

>> Haljina s rupicama prikovala poglede za Pippu Middleton

Par je posjetio i bolnicu Sainte-Justine University Hospital Centre gdje se lijeće djeca oboljela od raka, a Catherine je svojom vedrinom oduševila male pacijenet.

Kraljevski par posadio je drvo te nastavio tradiciju koju su poštovali Williamovi roditelji i baka i djed koji su tijekom svoje posjete Kanadi napravili isto.

Catherine Middleton je i dalje u centru pažnje, a najviše zbog toplog karaktera i odličnog raspoloženja te zanimanja javnosti za njezine odjevne kombinacije. Dan je provela u do sada najstrožem modnom izdanju. Njezin izbor je bila siva haljina dizajnrice Catherine Walker čije modele je rado nosila i princeza Diana. Kate je po mnogima haljinu koja više odgovara hladnijim danima odjenula u čast njezinom 50. rođendanu što je svakako lijepa gesta.

Princeza ne eksperimentira s cipelama te je zaigrala na sigurno i obula provjereni i omiljeni model LK Bennett u crnoj i srebrnoj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju