Za razliku od svojih kolegica koje svakodnevnim mukotrpnim treninzima održavaju vitku, manekensku liniju Kate Moss se za svoje tijelo gotovo i ne brine, a već godinama uspijeva zadržati savršen izgled. No prizor zapuštenih, žutih noktiju koji su otkrile njezine sandale baš i ne priliči top modelu

Popularna partijanerica koja već desetljećima vlada modnom pistom velika je ljubiteljica dobre zabave i druženja pa je gotovo svakodnevno susrećemo kakao pod utjecajem opijata i alkohola teturajući napušta noćni klub.

>> Kate Moss zapaprila još jednu reklamu

No iako se trudi da na licu i tijelu prikrije ožiljke razuzdanog načina života ponekad i najsitniji detalj ispliva na površinu. Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta se pojavila na humanitarnoj večeri zaklade Marie Curie.

>> Kate Moss: Gola na naslovnici Voguea

Za ovu je prigodu odjenula dugu, crnu haljinu u kombinaciji s krznenim ogrtačem, tankim remenom te jednostavnim sandalama. Iako je uskom haljinom naglasila vitku liniju, sandale su u prvi plan stavile neuredne, zapuštene i žute nokte te krvave žuljeve što doista nije prizor koji odgovara tituli top modela koju 38 godina stara Kate Moss već godinama ponosno nosi.