Katie Holmes je poznata po modnom stilom neopterećenom trendovima i savjetima stilista. To je pokazala i prilikom poslovnog sastanka na koji je stigla u ležernom izdanju začinjenim glamuroznim louboutinkama

Mlada glumica Katie Holmes neopterećena je modnim strujanjima i savjetima stilista čiju pomoć traži isključivo prilikom kakvih glamuroznih događaja poput dodjele nagrada ili filmskih premijera.

No, čak i takvim prilikama zbog inzistiranja na ležernosti zna opasno podbaciti što se i dogodilo na premijeri 'The Extra Man' kada je odabrala bezličnu prugastu haljinu.

Tako je i za sastanak na kojem je razgovarala o svom budućem filmskom projektu izabrala praktični look više prilagođen slobodnom vremenu, nego poslovnom okruženju.

Nemarno svezana kosa u rep te izostanak šminke bili su dio imidža sastavljenog od jednostavne bijele košulje i sportske bež jakne. Uz njih je iskombinirala praktične traperice te jedan od simbola glamura, cipele s potpisom Louboutin.

>> Katie Holmes se pokazala u najgorem izdanju

>> Hlače povećale guzu Katie Holmes

Ovakav outfit zaista je rijedak u savršenstvom opsjednutom Hollywoodu u kojemu se i kod običnog odlaska u trgovinu očekuje besprijekornost. Upravo je to tek jedan od razloga zašto je neopterećenost mlade glumice toliko neobična u glam svijetu poznatih i slavnih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju