Katie Holmes još je jednom prošetala crvenim tepihom bez supruga Toma Cruisea. Na premijeri filma 'The Extra Man' glumica je pokazala novu frizuru te čudan odabir haljine i cipela u kojima je izgledala 10 godina starije

Holivudske zvijezde obožavaju promjene, no pokazalo se kako iste i nisu uvijek najuspješnije.

To je dokazala i Katie Holmes koja se bez posesivnog supruga Toma Cruisea prošetala crvenim tepihom iznenadivši okupljene novinare.

Na premijeri filma 'The Extra Man' održanoj u New Yorku, lijepa glumica pokazala je novu frizuru te neobičan odabir haljine i cipela.

Katie je raspustila kosu i odrezala šiške koje su potpuno zaklonile njezino lijepo lice što i ne bi izgledalo tako loše da haljina i cipele nisu pokvarile cjelokupni dojam.

Prugasta zatvorena pamučna haljina dugih rukava prikrila je sve njezine atribute, a staromodne cipele podsjetile su nas na one gusarske kakve je nosio Kapetan Kuka.

>> Kaubojka Katie Holmes zasjenila supruga

>> Preporođena Katie uživa bez Toma

Tridesetdvogodišnja Katie doista je podbacila s odabirom kombinacije za crveni tepih u kojoj je izgledala barem 10 godina starije.

Je li to neki trenutni hir koji je obuzeo lijepu glumicu ne znamo, ali se iskreno nadamo kako će ju proći te da ćemo ju uskoro ponovno vidjeti u starom dobrom izdanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju