Katie Holmes jedna je od rijetkih poznatih ljepotica koja nas svaki puta iznenadi svojim pomalo nespretnim, ali vrlo simpatičnim ponašanjem u javnosti koje ju čini posebnom. Ono što je atipično za holivudsku zvijezdu je njezin iskreni, nekontrolirani i pomalo dječji osmijeh koji je nemoguće odglumiti, a koji redovito poklanja čak dosadnim paparazzima

Iako je već prošao dugi niz godina otkako je postala popularna holivudska zvijezda Katie Holmes još uvijek nije savladala osnove poziranja ispred fotoaparata.

>> Katie Holmes ponovno kao nespretna pozerica

No upravo je ta pomalo nespretna spontanot čini toliko posebnom. Isto je i sa simpatičnim i spontanim grimasama koje već godinama radi dok se smije.

>> Kad se smije Katie Holmes radi grimase

Katie trenutno radi punom parom, a angažman oko kazališne komedije 'Dead Accounts' oduzima joj većinu dana. No unatoč cjelodnevnim i vrlo napornim probama lijepa brineta još uvijek ima energije okupljenim znatiželjnim fotografima pokloniti široki, iskreni osmijeh koji često susrećemo u medijima, a koji otkriva simpatičnu i neopterećenu ženu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju