Ona je najpoznatija djevojčica na svijetu koja živi život na visokoj nozi ispunjen luksuzom i raznim privilegijama. No Suri je daleko od razmaženog djeteta, tvrdi njezina majka Katie Holmes koja kaže kako je Suri poput druge djece

'Puno putujemo i baš zbog toga mi je važno da se Suri pridržava rasporeda. Nakon ustajanja ona zna svoje obaveze koje ispunjava', rekla je Katie u intervjuu za časopis Marie Claire čiju naslovnicu krasi.

Glumica vjeruje kako su zadaci i obaveze baš ono što Suri čini sretnom djevojčicom.

'Suri sama sprema svoj krevet, odnosi posuđe sa stola nakon obroka i zna da prljavu odjeću mora staviti u košaru za rublje', pojasnila je Katie.

>> Namrgođena Suri bosa hodala gradom

>> Katie Holmes: Jedinica i petica iz stila u istom danu

>> Za sreću po Suri, Tom ipak pametniji od Britney

Supruga Toma Cruisea je najmlađa od petero djece i odgojena je u katoličkoj obitelji te je odlučna u namjeri da četverogodišnju Suri odgoji u istom tonu u kojem je i sama odrasla.

'Pokušavam napraviti za nju ono što je moja mama napravila za mene, provodim vrijeme s njom, izrađujemo odjeću za lutke i sadimo cvijeće', otkrila je Katie neke od svojih odgojnih metoda.

Usprkos zadacima koje djevojčica mora ispunjavati, roditelji joj se ne petljaju u odluke kada je u pitanju izbor odjeće. Suri nosi ono što želi, a u njezinom ružičastom ormaru veličine omanjeg stana se nalaze isključivo vrhunske modne marke.

'Suri je već kao jednogodišnjakinja sama birala svoju odjeću iz kataloga', rekla je Katie.

Ipak, odjeća vrijedna navodnih 15 milijuna kuna ipak u potpunosti ne zadovoljava ukusu četverogodišnje djevojčice, tako da ona prema svojoj želji prepravi haljinu ili bilo koji odjevni predmet prema svom ukusu.

'To joj ne branim jer sam i ja to radila s odjećom', objasnila je Katie. Jedina razlika je u tome što Suri prepravlja haljinice s potpisom najpoznatijih svjetskih dizajnera, a Katie je to radila s odjećom naslijeđenom od starijih sestara.

Koliko je Suri modno osviješetena govori i podatak da je njezina mama toliko sigurna u kćerin smisao za lijepo da joj dopušta biranje odjeće koju ona nosi na raznim događanjima i crvenom tepihu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju