Za naslovnicu časopisa 'Glamour' za veljaču izabrana je američka reality zvijezda Kim Kardashian. Iako je Kim u intervjuu progovorila o svojoj nesigurnosti, ono što upečatljivo obilježava naslovnu stranu njezine su povećane usne. Je li podlegla trendu poput mnogih zvijezda?

Kim Kardashian jedna je od onih showbizz ljepotica koja je oduvijek bila ponosna na svoje ženske obline. Ali za novi broj časopisa 'Glamour' otkrila je kako je i sama morala naučiti voljeti svoje tijelo.

'Trebate naučiti prihvatiti svoj izgled. Morate naučiti voljeti ono što vidite u ogledalu. Nekada se definitivno ne osjećam kao svoja, no morate učiti prihvatiti i takve dane dok u potpunosti ne prihvatite svoju ljepotu' savjetovala je Kardashian.

Da ju je ona ipak odlučila 'usavršiti', svjedoči upravo fotografija na naslovnici 'Glamoura' na kojoj odjevena u ležernu satensku pidžamu i opuštene kose pokazuje lice s minimalnim make-upom, ali i s povećanim usnama.

Nagađanja kako ih je 'podebljala' injekcijama botoksa možda su točna, no jednako tako postoji mogućnost njihovog digitalnog korigiranja prilikom uljepšavanja fotografije.

Glumice koje su se odlučile na kiruško povećanje jednog od najvećih aduta ljepote su glumice poput  Meg Ryan te Nicole Kidman.

>> Ove zime bez ispucanih usana

>> Putene usne obojane maštom Toma Forda

Dok su njih dvije s vremenom odustale od estetskih zahvata i prihvatile prirodnu veličinu svojih usana, Melanie Griffith već godinama injekcijama kolagena postiže usne poput jastučića ne bi li bile što sličnije idealu punih usana kakve ima Angelina Jolie.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju