Jennifer Aniston ponovno nam se smiješi s kino platna i to u komediji 'S njim i na kraj svijeta'. Odlična filmska razbibriga s omiljenom 'prijateljicom' donosi nam priču o bračnom paru koji se dosađuje svojim životom, pa odlazi živjeti u hipijevsku komunu

Novac? Ne može kupiti sreću. Karijere? Kome su potrebne? Odjeća? Samo ako je želite.

George (Paul Rudd) i Linda (Jennifer Aniston) žive na Manhattanu i izloženi su pretjeranom stresu. George dobije otkaz iz financijske kompanije, Linda je snimila depresivni dokumentarac kojeg joj odbiju prikazati i oni si više ne mogu priuštiti precijenjeni 'mikro-loft' (čitaj: garsonijera) u West Villageu.

>> 5 vitamina bez kojih ne smije proći dan

>> Otkrivamo zašto Jennifer Aniston tako dobro izgleda

Imaju samo jednu mogućnost - spakirati se i otići u Atlantu te živjeti s Georgovim kretenskim bratom Rickom i njegovom neprekidno nakresanom suprugom Marisom. Samo na par mjeseci dok ne stanu ponovo na vlastite noge…

Putem naiđu na Elysium, idiličnu zajednicu šarolikih likova. Nakon što su proveli noć punu avanture među njima, George i Linda odluče prepustiti se novom životnom stilu i počnu se pitati kako bi trebali provesti ostatak života.

Jeli Elysium novi početak koji im je toliko potreban? Ili će promjena perspektive uzrokovati više problema no što će riješiti?

Multipleks CineStar vodi čitateljice portala Zadovoljna.hr na romantičnu komediju koja će vas nasmijati do suza, ali i potaknuti na razmišljanje! Pošaljite svoje podatke zajedno s odgovorom na pitanje 'Tko tumači glavnu ulogu u filmu?'.

Glavnu ulogu tumački Jennifer Aniston, a dobitnice ulaznica su Ivana Miklica i Matea Lacmanović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju