Čini se kako se i Robbie Williams polako ušuljao u klub proćelavih ljepotana. Iako za njim još uvijek luduju žene diljem svijeta Robbie nije uspio sakriti svoje godine što se prvo moglo primijetiti po njegovim zaliscima

Za razliku od poznatih ljepotica koje se svim silama trude zaustaviti vrijeme, pripadnici jačeg spola imaju tu sreću pa se njihove godine u kombinaciji sa ćelavošću ili sijedom kosom te pokojom borom smatraju šarmantnim i neodoljivim.

U ovu skupinu ušao je i Robbie Williams otkrivši duboke zaliske koji su svakim danom sve izraženiji.

No 36 godina star pjevač nije jedini šarmer koji je izgubio kosu. Među prvima je ćelavost prihvatio Bruce Willis pa se još na samom početku odmah ošišao na ćelavo što se pokazalo kao pun pogodak.

Isto je učinio i nekadašnji srcolomac Billy Zane koji je gustu crnu kosu također zamijenio 'nulericom', no kod obožavateljica je ipak prošao nešto lošije od dobrog starog Brucea.

Kao veliko iznenađenje bile su i friške fotografije nekadašnjeg latino zavodnika Antonija Banderasa. Njegovoj dugoj, crnoj, kovrčavoj kosi kao i neodoljivom seksepilu više nije bilo niti traga.

>> Top 5 najseksepilnijih muškaraca na svijetu

>> Mršav i proćelav Antonio Banderas

Bez obzira na njihove godine moramo priznati kako većina njih još uvijek ima ono nešto pa vjerujemo kako će i Robbie zadržati svoje čari, što pjesmama, a što svojim stilom zločestog dečka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju