Mister Hrvatske Radovan Stošić okusio je gorki dio estradnog života. Nakon zlobnih priča na račun njegova imena, Mister je odlučio stati na kraj zlim jezicima raspričavši se o odrastanju bez oca, ljubavi i planovima za budućnost

Privatni život Mistera Hrvatske Radovana Stošića u trenu je postao otvorena knjiga, a više od svega zasmetali su ga zlobni komentari na račun njegovog imena.

'Dobio sam ime po Majstoru Radovanu graditelju splitske katedrale iako to nije važno, ali pogodile su me razne novinarske priče. Ne mogu vjerovati da se čovjeka karakterizira na temelju imena', izjavio je Mister.

Iako se priča kako Radovan dolazi iz bogate obitelji, istina je ipak drugačija.

Za najljepšeg Hrvata i njegovu sedmogodišnju sestru brine se samohrana majka, a oca koji ih je napustio gotovo se i ne sjeća.

Novi Mister Hrvatske za sebe kaže kako je nježan i dobar te da voli lijepe žene sa čvrstim stražnjicama. No priznao je da još uvijek nije bio u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

Odnos s misicom Katarinom Banić demantira, ali ne poriče kako prema njoj gaji simpatije, te kako su ostali u kontaktu i nakon izbora.

>> Miss Hrvatske otkriva tajnu odnosa s Misterom

>> Misica i Mister Hrvatske u ljubavnoj vezi?

Radovan je student Kineziološkog fakulteta te kako je i obećao majci, ne namjerava zapostaviti studentske obveze zbog osvojene titule.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju