Angelina Jolie slobodno vrijeme provodi s Bradom Pittom na filmskom festivalu u Cannesu. Majka šestero djece uživala je u društvu supruga i romantičnoj večeri nakon koje je uslijedila premijera filma 'The Tree of Life'. Angie se na premijeri pojavila u dugoj smeđoj haljini visokog razreza i otvorenih ramena, a u prvom planu se našla njezina duga prirodno razbarušena kosa boje kestena prošarana svjetlijim pramenovima. Iako na spomen njezinog imena prvo se sjetimo punih usana i prodorno zelenih oči, slobodno možemo reći kako je upravo kosa trenutno njezin glavni adut

Brad Pitt u novom filmu 'The Tree of Life' redatelja Terrenca Malicka uz Seana Penna ima glavnu ulogu. Premijera film aje održana u Cannesu gdje je crvenim tepihom prošetao i najpopularniji američki par Angelina Jolie i Brad Pitt.

Ponosna Angelina koja je na premijeru stigla odjevena u glamuroznoj večernjoj haljini Ateliera Versace svima je dala do znanja da ona i Brad svakog dana sve bolje funkcioniraju.

>> Angelina Jolie pokazala najtanje noge ikada

>> Angelina Jolie: Drastična promjena u 24 sata

Ponosna Angelina koja je na premijeru stigla odjevena u glamuroznoj večernjoj haljini Ateliera Versace svima je dala do znanja da ona i Brad svakog dana sve bolje funkcioniraju. (Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju