Moderna glazbena kraljica koja sve sigurnije odgurava Madonnu s pop postolja, drži ozloglašenu dijetu dječjom hranom kojom ozbiljno ugrožava svoje zdravlje

Iako popularnost Lady Gage na svjetskoj sceni nezaustavljivo raste kao broj njezinih obožavatelja i imitatora, ona nije zadovoljna svojim izgledom. Osim što smatra da je previše muškobanjasta, uvjerena je i da je predebela zbog čega drži ozloglašenu dijetu dječjom hranom.

Zahtjevni nastupi ispunjeni koreografijama te dugotrajne turneje pretrpanih rasporeda od pjevačice zahtijevaju veliku količinu energije, koje joj zbog iscrpljivanja sve više nedostaje.

'Svi su zabrinuti za Gagu. Uopće ne jede zdravo jer obroke zamjenjuje staklenkama dječje hrane. Čini se kako više nema koncerta na kojem joj ne pozli u pauzi koncerta' otkrio je izvor blizak pjevačici.

Gaga nije nezadovoljna samo svojom kilažom, već i izgledom u cjelini kojeg želi promijeniti plastičnim operacijama.

'Razmišlja o plastičnoj operaciji nosa, umetanjem implantanata u obraze, operaciji grudi i podizanju stražnjice. Svi su zabrinuti i mole je da uzme pauzi i posveti se samoj sebi, što ona uporno odbija' dodaje izvor.

>> 10 lakih koraka do linije iz snova

>> Hrana za bolji izgled i dulji život

Možda njezine ludo kreativne i za široku javnost šokantne maske nisu samo rezultat njezine neobuzdane mašte, već nezadovoljstva nesigurne žene nespremne na brutalni svijet showbizza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju