Lana Jurčević dobro se pripremila za ljeto. Novi album najavila je modernim i brzim singlom koji će sigurno postati pravi ljetni hit, a što je još važnije kožu je zaštitila od štetnih UV zraka. Hrvatska ambasadorica Coppertonea svjesna je koliko je sunce štetno, a javnost je na to podsjetila fotografijama na kojima pozira u bijelom kupaćem kostimu, a zatim je u mini haljini u boji fuksije održala koncert u zagrebačkom centru Green Gold

Lana koja se odlično zabavila na snimanju reklame u društvu malenog psa Charlieja rezultat zabavnog posla i svoj novi album prezentirala je na promociji u Green Gold centru. Umjesto bijelog kupaćeg kostima odabrala je mini haljinu u boji fuksije kojom je naglasila odličnu liniju te zdravo preplanulu boju kože.

>> Priručnik za sunčanje: Pretvorite neprijatelja u prijatelja!

>> Lana Jurčević: Noge bez imalo celulita

Jedna od najpoznatijih reklama u svijetu, ona za proizvode Coppertonea snimljena još davne 1953. godine, doživjela je svoj hrvatski remake s Lanom Jurčević u glavnoj ulozi. Lana je poput Jodie Foster i Carmen Electre te mnogih drugih svjetskih zvijezda pokazala čime svoju kožu štiti od sunca.

Ne zaboravite!
Jedan od najvećih vanjskih neprijatelja kože je sunce, točnije UV zračenje koje sunce emitira, no ujedno je i podizač raspoloženja potreban organizmu. Rješenje je u zaštiti kože preparatima koji sadrže UVA i UVB filtere.

Kada je koža pretjerano izložena suncu dolazi do stvaranja slobodnih radikala koji oštećuju tkivo kože i smanjuju njenu elastičnost, a promjene su vidljive u obliku bora, tamnih mrlja i opeklina od sunca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju