Na prvoj večeri modne manifestacije Fashion.hr, ljubitelji mode i poznate osobe uživale su kreacijama četiri poznata dizajnera. Dok se većina prisutnih zabundala do grla i ogrnula decentnim dekicama, hrabra Josipa Pavičić zablistala je u mini haljini

Prva večer Fashion.hr-a uvela nas je u trodnevnu modnu svečanost koja se održava u jednom od najpoželjnijih mjesta u gradu, u Muzeju suvremene umjetnosti.

Moderan i urban, privlači i one kojima konceptualna i slična umjetnost baš i nije najbliže područje interesa.

Tako se i suvremena hrvatska moda smjestila u prozračan muzejski prostor, koje je pak za okupljene zaljubljenike u hrvatske krpice ipak bio prehladan.

Dok su se mnogi zabundavali u jakne, kapute i ogrtali se šalovima i ponuđenim decentnim dekicama, najhrabrija među njima bila je voditeljica Nove TV Josipa Pavičić - Yo.

Propuh ohladio, a moda zagrijala poznate na Fashion.hr-u

Odjevena u crnu mini usku haljinicu i remenom naglašenog struka, stoički je podnijela hladnoću pokazujući otkrivene noge i ruke. Seksi sandale upotpunile su njezin besprijekoran izgled kojeg se ne bi posramio niti prvi red najpoznatijih svjetskih modnih događanja.

U njenom društvu i kreacijama domaćih dizajnera uživao je i zaljubljeni Nico Bernardini zbog kojeg Josipa nije skidala osmijeh s lica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju