Gerard Butler i Jennifer Aniston su se pokazali kao odličan izbor za film 'Lovac na glave'. Nagađanja jesu li u vezi donijela su komediji nevjerojatan publicitet, a što se uistinu događa kada se nađu zajedno na platnu pogledajte u kinima od 8. travnja

Vodimo vas u kino!

Želite provjeriti postoji li kemija između glavnih likova pozivamo vas u Movieplex u centru Kaptol. 3x2 ulaznice za film 'Lovac na glave' koja na velika platna dolazi 8. travnja dobile su Marica Parać, Emanuela Jernejc i Aleksandra Andrlon.

Bivši supružnici u borbi za život

Milo kojeg glumi trenutno najpoželjniji holivudski glumac Gerard Butler je lovac na glave koji baš i nema sreće, no dobiva posao iz snova kada ga zapadne zadatak da uhvati svoju bivšu ženu, novinarku Nicole Hurley koju glumi Jennifer Aniston.

>> Prvi modni promašaj Jennifer Aniston

Milo misli da ga očekuje brza i jednostavna zarada, no kada mu Nicole pobjegne i odjuri za važnim tragom u vrućoj priči o zataškanom ubojstvu, Milo shvaća kako između njega i Nicole nikada ništa ne može biti jednostavno.

Njih dvoje se neprestano nadmudruju, dok se u jednom trenutku ne nađu kako zajedno bježe pokušavajući spasiti vlastite živote.

>> Jennifer Aniston: 'Seks s Butlerom je fantastičan'

>> Jennifer Aniston: Ne spavam s Gerardom Butlerom

>> VIDEO: Je li Butler razbarušio kosu Jennifer Aniston?

Mislili su da je bilo teško održati svoja obećanja da će se voljeti, poštovati i slušati, no pokazat će se kako je problem u 'do kraja života' dijelu zavjeta!

Producent Neal. H. Moritz je veliki obožavatelj Jennifer Aniston i Gerarda Butlera. Pokušao ih je već više puta dobiti zajedno u film, a sada mu je to konačno i uspjelo.

Butlerova ruka na Jenniferinoj stražnjici!

Kemija među njima frca na i izvan filmskog platna, a priča koja već mjesecima zabavlja medije je njihova navodna ljubavna veza. Nakon New Yorka ,Londona i Berlina nestašni glumački dvojac promovira film u Parizu.

Paparazzi su ih uhvatili dok su se na ulicama fotografirali s prolaznicima, a Butler je cijelo vrijeme držao ruku na stražnjici svoje filmske kolegice. Iako smo gotovo sigurni kako je sve samo dio dobre promidžbe tko zna što dvojac radi u gradu zaljubljenih kada su daleko od paparazza...

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju