Madonnin novi posao već je u krizi. Ime kolekcije odjeće za djecu 'Material girl' koju je pjevačica lansirala u suradnji s kćerkom Lourdes već odavno postoji, a ovakav loš poslovni potez mogao bi ih koštati milijune dolara

Kolekcija djećje odjeće pod nazivom 'Material girl' koju su dizajnirale Madonna i njezina kćerka Lourdes već u prvoj godini prodaje nailazi na brojne probleme koji će, čini se, poznatu obitelj odvesti do suda.

Linija odjeće za djecu i ostalih modnih dodataka u kratkom je vremenskom razdoblju postala vrlo popularna kod tinejdžerki.

 No poduzetna, ali brzopleta pjevačica očito nije provjerila je li ime 'Material Girl' već zauzeto.

Naime, sudsku tužbu planira podići Tvrtka L.A. Triumph koja još od 1997. godine ima modnu kolekciju pod istim imenom što im se upravo zbog velikog hita 'Material Girl' koji je Madonna otpjevala osamdesetih godina, pokazalo kao vrlo unosan posao.

>> Madonna i Lourdes znaju što male snobice žele

>> Britney ili Lourdes: Modna cirkusantica ili materijalistica?

Vodeći ljudi tvrtke se nadaju kako će Madonna promijeniti ime kolekcije te da se neće morati natezati po sudovima, a u protivnome ovakva početnička pogreška mogla bi ju koštati milijune dolara.

Također, traže da im njezina tvrtka ustupi sav novac koji je zaradila dosadašnjom prodajom odjeće i modnih dodataka pod imenom 'Material Girl'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju