Otvorenju nove kazališne sezonu održano u New Yorku prisustvovala je i Meg Ryan koja je za ovu priliku uskočila u svečanu dugu haljinu. Iako je izgledala vrlo elegantno Mag nije niti primijetila da joj je podstava od haljine izvirila iz dekoltea

Dolazak jeseni najavljuje i brojna javna događanja na kojima se vole pokazivati bogati i slavni.

Početak kazališne sezone u Metropolitan opernoj kući u New Yorku otvoren je u svečanom tonu, a među uzvanicima se našla i Meg Ryan.

Iako smo je u posljednje vrijeme viđali u ležernim kombinacijama i najčešće u tenisicama, simpatična glumica je za ovu prigodu izabrala večernju toaletu.

No čini se da je glumica već zaboravila kako se nosi haljina pa nije niti primijetila podstavu od haljine koja je izvirila iz dekoltea. Bez obzira na ovaj propust izgledala je vrlo elegantno i profinjeno.

Meg je odjenula dugu crnu haljinu od jednostavnog materijala, otvorenih ramena koja je elegantno padala do poda i otkrivala njezinu vitku liniju.

Uz haljinu je iskombinirala neobične, pomalo staromodne cipele, pismo torbicu boje bisera te legendarnu raščupanu frizuru koja je postala njezin zaštitni znak.

>> Prvi modni promašaj Jennifer Aniston

>> 10 frizura koje su obilježile 20. stoljeće

Meg će za mjesec dana navršiti 49 godina pa možemo slobodno reći da se jako dobro drži za svije godine, iako je poznato kako je, baš poput brojnih drugih holivudskih zvijezda, velika ljubiteljica botoksa što se na fotografijama odmah može i primijetiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju