Mirna Berend je ugostila pjevačicu Maju Šuput koja je progovorila o obnaženim fotografijama, oskudnoj odjeći u spotu te burnim vezama koje su brzo počinjale, te ponekad jednako brzo i završavale

Obnažene fotografije koje su izašle u medijima na kojima je vrckava pjevačica pozirala odjevena samo u traperice digle su veliku buku, no Maja se pita gdje je to točno obnažena jer je odjevena u hlače!

Otvorena i iskrena Maja nikada nije skrivala svoje veze koje su ponekad kratko trajale i burno završavale.

Na pitanje je li joj žao zbog iskrenosti koju je pokazala prema svojim obožavateljima, odgovorila je kako ne želi.

'Nije mi žao što sam bila iskrena, ali nisam ja sve veze dala u novine, za neke se jednostavno saznalo', rekla je Maja.

Sretna i zaljubljena pjevačica danas je u vezi s poznatim ugostiteljem Mariom Kovačevićem, njihovu vezu Maja je opisala kao romantičnu komediju!

'Njegova je želja da ostane anoniman, stoga ću vezu pokušat sakriti od javnosti', rekla je.

Ljubav joj se dogodila kada se najmanje nadala, a Maja koja je ušla u tridesete ne želi se pomiriti s prosječnom vezom i više nije spremna na kompromise kao nekada.

'Muškarci kojim mi se sviđaju su puno prestari da bi ih odgajala, a i ja nikome ne želim glumiti majku već djevojku', bila je iskrena.

'Našla sam kompletnu osobu koja mi odgovara', rekla je za svog sadašnjeg dečka.

Maja je spomenula i odnos s ocem, bivšim menadžerom Borisom Šuputom. Nakon što je doživio teški moždani udar odrasla je u trenu i preuzela sve ono što je nekada radio tata, na sebe.

Maja je otkrila i svoju ovisnost o sanjarici. Svako jutro, odmah nakon što se probudi provjeri što znači ono što je sanjala.

'Nedavno sam sanjala kako sjedim Gibonniju u krilu, to nisam mogla provjeriti jer ne mogu pronaći Gibonnija u sanjarici', rekla je kroz smijeh.

Priznala je i kako joj u estradnom poslu najviše smeta licemjerje.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju